Het congres dat u helpt om structuur in ongestructureerde informatie te krijgen.

We zien dat door de toenemende digitalisering en digitale transformatie de hoeveelheid informatie binnen organisaties blijft groeien. Het laten renderen van deze informatie zorgt ervoor dat de organisaties en medewerkers kunnen excelleren door slimmer en beter gebruik te maken van informatie.

Het grootste deel van deze informatie is echter ongestructureerd, en bevindt zich niet in een datawarehouse of database. Dit congres gaat niet over Big Data of Data Analytics maar helpt bedrijven met het beheer, het gebruik en het creëren van kennis uit ongestructureerde informatie.

Direct aanmelden!

Onderwerpen die tijdens het congres aan bod komen zijn:

  • Architectuur en standaarden
  • Koppelen van informatie
  • Optimaliseren van processen
  • Betrouwbaarheid en echtheid van informatie
  • Wet en regelgeving
  • Informatiebeveiliging
Congresnieuws

Er was eens…

Met een rijke geschiedenis als die van de Efteling is het niet meer dan logisch dat er een onuitputtelijke bron aan historische informatie te vinden moet zijn in de archieven van de organisatie. Nog niet zo heel erg lang geleden waren deze archieven een ongestructureerde bron aan informatie.

Lees het volledige bericht
Nieuwsitem

Ongestructureerde informatie: de 5 grootste valkuilen

Het vliegt ons om de oren en komt tot ons via ontelbaar veel kanalen: data en informatie. houd jij nog het overzicht? Bij deze, I hate to break it to you, maar het gaat niet veranderen binnen nu en korte tijd. De grote hoeveelheden ongestructureerde informatie blijft exponentieel groeien. Welke consequenties heeft dat voor jou, waar zit de irritatie en hoe kun je het probleem aanpakken? In dit artikel zetten we de belangrijkst valkuilen op een rijtje.

Lees het volledige bericht
Nieuwsitem

Hoe breng je structuur aan in informatie die ongestructureerd is?

DocumentWereld kwam vorige week op bezoek bij Heliview, om congresmanager Martijn Snels eens aan de tand voelen over het congres Return on Information. 

Lees het volledige bericht
Congresnieuws

Geordende chaos of gewoon chaos?

Op 28 november keert het congres, Return – what’s in a name – on Information, terug om u in één dag volledig te informeren en op de hoogte brengen over alles wat met het beheren van- , structureren en ordenen van informatie,  te maken heeft. Deze derde editie van het congres zal zich afspelen in het Hart van Holland in Nijkerk.

Lees het volledige bericht

De congreslocatie

Opstelling 6.jpg

Het Return on Information congres vindt plaats in Hart van Holland in Nijkerk.

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
hartvanholland.nl

Gold partners

Silver partners

Bronze partners

Knowledge partners

Inschrijven nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de events en congressen van Heliview.

Deel dit evenement

Deel het evenement via LinkedIn, Twitter of per e-mail om mee te praten over actuele thema's en op de hoogte te blijven.